Netwerken, sociale media, sociale netwerken, censuur? (via Maureenbol's Blog)


Netwerken, sociale media, sociale netwerken, censuur? In het dagelijkse leven netwerk ik veel om zakelijk voet aan de grond te krijgen. Bij het netwerken horen netwerkbijeenkomsten variërend van Open Coffee, netwerkontbijten, beursbezoek tot het aansluiten bij gelijkgestemden en beroepsgenoten. Ouderwets persoonlijk contact in grote groepen of één op één. En daarnaast natuurlijk op het internet via de nieuwe media Twitter, LinkedIn, Facebook, of per e-mail, sms of Skype. Seth Godin Businessgoeroe Se … Read More

via Maureenbol's Blog


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.