Nieuws 2013


Dit is het nieuws van 2013

December 2013

14 december 2013 Starting Smart Together beurs bij de HAN in Arnhem. Morele steun bieden aan een paar bekenden die daar de hele dag staan met een stand en die workshops geven aan bezoekers. En natuurlijk lekker netwerken.

November 2013

27 november 2013 Literaire avond in Villa Oud-Heyendael. De organisatie van deze avond ligt in handen van de personeelsvereniging van de Radboud Universiteit Nijmegen. Thomas Verbogt vertelt over zijn oeuvre in het licht van het thema Vriendschap.

Nieuwsbrief p2
Nieuwsbrief p1

26 november 2013 Te gast als VIP bij The Next Entrepreneur 2013 in De Fabrique in Maarssen. Met een masterclass van Ronnie Overgoor, een oud-klasgenoot van mij op het Elzendaalcollege in Boxmeer, en nu TV-maker en veel gevraagd spreker plus spreekstalmeester.

Vonk Steffie van den Oord

14 november 2013 De collectieberichten voor The Sensible Shoe Company zijn uit. Ze zijn zijn uitgebracht in een nieuwsbrief van het Belgische Shoes Magazines, waarin vakinformatie staat voor de schoenenbranche. Het gaat om de Classic Walker, de Stretchwalker en de Mywalker.

7 november 2013 De presentatie van het boek Vonk van Steffie van den Oord in het oude gedeelte van het stadhuis van Nijmegen met een rondleiding door de martelkelder en naar de gevangeniscel.

Interieur

5 november 2013 Publicatie op Nijmegen Direct: Eten in de Kazerne

4 november 2013 Ben ik druk aan het werk, wordt ik gebeld. Iemand van bedrijvenpagina.nl met een onsamenhangend verhaal, waarbij ze duidelijk maakt dat ze mijn gegevens via de Kamer van Koophandel heeft gekregen. Ik vertel haar, dat ik haar website niet ken en dat ik eerst wil weten om wat voor website het gaat. Bij navraag bij de KvK blijkt het verhaal van bedrijvenpagina.nl helemaal niet waar te zijn! Het gaat hier om frauduleuze acquisitie. De KvK verwijst mij door naar fraudemeldpunt.nl. Ook op Twitter blijkt, dat meerdere mensen gebeld zijn door dezelfde bedrijvenpagina.

4 november 2013 Over Sociale Media:

November 2013 De bedrijfspagina op Facebook van Tekstbureau Formule M is in de lucht en krijgt steeds meer volgers!

Oktober 2013

Oktober 2013 Herfst. Met allemaal nieuwe dingen:

  • Een businesspagina op Facebook voor Tekstbureau Formule M
  • Een nieuw logo voor het Huis van Overvloed. Kijk maar naar de header op de websitehvo header
  • De geredigeerde webteksten van Natuurlijk Groen zijn gepubliceerd
  • Aandacht op Nijmegen Direct voor Geert Frieling, die in het Museum Het Valkhof twee weken schildert aan een muurschilderingFoto: Museum Het ValkhofFoto: Galerie Zeven Zomers
  • Een nieuwe nieuwsbrief van Tekstbureau Formule M
  • Karin van de Ven meegeholpen met haar website www.ink-styling.nl
  • De redactie van een blogtekst van Helena Kwaaitaal van Circolore: Hoe kun je de signalen uit je ziel meenemen in je loopbaan?

September 2013

September 2013 Een drukke periode met:

Marilena van der Horst heeft de foto van Villa Bloemenhof gedeeld.

“door het goeie persbericht wat Maureen Bol heeft geschreven staat www.vrouwentafel.nl nu in de Boxmeerse weekkrant ! Bedankt. Voor de dames onder ons……”

27, 28 en 29 september 2013 Kunstbeurs in de oude Honigfabriek. De Kunstraffinaderij XL, waar ook glaskunstenaar Frank Biemans exposeert.

24 september 2013 Duurzaamheidscafé bij Afvalverwerker ARN over afvalscheiding. Het discussieverslag is te vinden op Nijmegen Direct.

14 september 2013 Dag van Overvloed: Foto’s Dag van Overvloed

Augustus 2013

31 augustus 2013 Brainstormsessie Waalsprong Tijdelijk Anders in het Wooninformatiecentrum Waalsprong in het Lentse Thermion. Lees het verslag op Nijmegen Direct.

De puinhopen van het afgebrande Huis van Overvloed Foto: Michiel

24 augustus 2013 Het is zaterdag en ik ga de stad in zonder gsm. Na het doen van mijn boodschappen kom ik thuis en zie ik een bericht op mijn mobieltje. Het is hartverscheurend nieuws. Het Huis van Overvloed is afgebrand en gesloopt. Dat was drie jaar werk, dat in een paar uur tijd in vlammen is opgegaan. We hebben er geen woorden voor.

23 augustus 2013 De opening is nabij en met Juul Martin bespreek ik hoe de website omgezet kan worden. Na de opening is het Huis van Overvloed een cowerkplek voor ondernemende mensen, die met hun laptop een werklocatie zoeken. Een plek waar inspirerende ideeën kunnen ontstaan en waar iedereen kan sparren over baanbrekende, of minder baanbrekende, duurzame projecten.

15 augustus 2013 Het ziet ernaar uit, dat ik voor het Huis van Overvloed op 14 september vervoer van station naar het Huis heb geregeld en een workshop voor tijdens het de feestelijke opening. Grandioos, als het allemaal doorgaat!

Drukte van belang

Juni 2013

juni 2013 Het Huis van Overvloed is toe aan een verfbeurt en personeel van Pro Persona, voorheen GGZ Nijmegen, komt naar het huis om in het kader van een teamuitje de kwast en de verfroller ter hand te nemen. Verder plaatsen Stijn, Marcel en Geert zonnepanelen op het huis en heeft Janise een plek in de rubriek Handjes van de Week, dankzij haar medewerking bij de “grasplantatie”. Samen met medestudenten heeft zij bovendien een film en een inspiratieboek gemaakt voor het Huis van Overvloed. De presentatie is op donderdag 20 juni 2013.

5 juni 2013 Oud-commandant der Strijdkrachten Peter van Uhm komt naar LUX voor de lunchdiscussie van de Gelderlander. Tekstbureau Formule M is erbij. Peter van Uhm Lees het op Nijmegen Direct.

Mei 2013

30 mei 2013 Mooi, hoor, tevreden klanten! Dit bericht stuurde ik via Twitter:

24 mei 2013

Ook Tweedekamerlid en fractievoorzitter van GroenLinks Bram van Ojik heeft interesse voor lokale initiatieven, zoals het Huis van Overvloed, het Bakkerscafé Brood op de Plank, Gave Dingen Doen, het Repaircafé, Eetbaar Nijmegen en Jimmy’s NL van Sanne Roemen. Foto’s en artikel op de site van het Huis van Overvloed en op Nijmegen Direct.

14 mei 2013 Een keuken voor het Huis van Overvloed.

©Henny Roomen ©Henny Roomen

2 mei 2013 Henny Roomen heeft een nieuwe portretfoto van mij gemaakt. Cool!

April 2013

April 2013 Drukke maand met veel webteksten voor startende zzp-ers, blogs op de sites van het Huis van Overvloed en Nijmegen Direct, een interview met een paar wereldfietsers (binnenkort op Nijmegen Direct te lezen) en een aantal offertes bij overheden. Naast het schrijven blijven netwerken, dus veel Open Coffees en bijeenkomsten bijwonen. Is dit nu het nieuwe werken?

900 genodigden bij TEDxNijmegen 2013

8 april 2013 Ik ben op de valreep uitgenodigd voor TEDxNijmegen in de Schouwburg. Zondag 7 april heb ik daarom de hele dag gezongen: “Ik mag naar TEDx, ik mag naar TEDx.” De ideeën, verhalen en technische hoogstandjes gaven een goed beeld van de gezondheidszorg nu en in de toekomst. Lees erover op NijmegenDirect.

4 april 2013 De eerste nieuwsbrief van Tekstbureau Formule M is uit. Inschrijven kan via dit formulier.

Maart 2013

31 maart 2013 De handjes van de week bij het Huis van Overvloed zijn van Geert van Nispen.

22 maart 2013 Wandelen voor Water.

18 maart 2013 Vrouwentafel in het Wijnfort van Lent.

13 maart 2013 Social Media Inspiration Day: met veel informatie over de laatste ontwikkelingen op het gebied van Sociale Media.

Februari 2013

15 februari 2013 Ik beleef de 18e eeuw in museum Het Valkhof. Bekijk mijn filmpje op Youtube.

Het logo van fLUX

4 februari 2013 Op naar fLUX in het filmhuis Mariënburg LUX, waar ik mij laat verrassen en na moet denken over het thema Geluk. Introvert staat tegenover extravert. We pitchen. We maken kennis. En wij delen onze geluksmomenten en de mindere momenten. Heel persoonlijk dus. En dat met mensen die je net hebt leren kennen!

Januari 2013

23 januari 2013 Het hoogste punt is bereikt van het Huis van Overvloed. De vlag in top en tijd voor pannenbier!

Arentsen

januari 2013 De website van &Arentsen is gepubliceerd met daarop mijn teksten voor de site gemaakt in opdracht van Cowpunks in Elst.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.