Nieuws 2012


Dit is het nieuws van 2012

November 2012

Woningcorporatie Habion heeft een flyer nodig voor het project Leerbroek, een woonboerderij met 30 huurappartementen. Daarvoor klopt Habion natuurlijk aan bij Tekstbureau Formule M. Comfortabel wonen in Leerbroek.

Project Leerbroek Habion

Oktober 2012

29 oktober 2012 Aan de slag bij Rabobank Nederland met de migratie van de intranetwebsites van de bank naar een nieuwe omgeving met behulp van het content management systeem Tridion.

25 oktober 2012 Uitgave artikel in de nieuwsbrief van Gemeenschap Beeldende Kunstenaars (GBK). Op pagina 3.

Recensie

Juni-Juli

juni-juli 2012 Projecttekst voor Woningcorporatie Habion te Houten.

19 juni 2012 We ontmoeten onze medebouwers en geïnteresseerden in de bouw van het Huis van Overvloed in Lux. Een waar succesverhaal. We hebben namelijk met spoed een trilplaat nodig om het puin aan te trillen, dat als fundering voor het huis gaat dienen. Een man loopt de zaal uit met een mobieltje aan zijn oor. Ik denk nog: “Vindt hij het zo saai?” Even later komt hij terug met een mededeling. Morgen is er een trilplaat en hij bedient het apparaat voor ons. Da’s toch mooi! 31 mei 2012 Sportief Nijmegen nr 1 is uit! Met drie artikelen van mij:

De mannen van Gelmo

Mei 2012

16 mei 2012 Wethouder Jan van der Meer slingert symbolisch samen met initiatiefnemer Juul Martin de eerste steen de lucht in voor het begin van de bouw van het Huis van Overvloed. We hebben geluk, want op deze regenachtige dag hebben we een van de weinige droge momenten uitgekozen voor dit officiële en feestelijke moment. Terwijl de mensen van Gelmo nog de laatste hand leggen aan de aanleg van het prachtige hek rondom het bouwterrein, is het tijd voor de aftrap waar we zo hard naar toe gewerkt hebben. De komende maanden bouwen wij een duurzaam en milieuverantwoord huis met spullen die over zijn.

Formule M met Henk Vanetie van Flex-Sales tijdens Waarmaakdag

April 2012

18 april 2012 Tijdens de Waarmaakdag help ik startende ondernemers met het schrijven van hun teksten. Het loopt storm! Opnieuw is dit zo’n dag waarbij je de energie voelt uitstralen en je op vleugels gedragen lijkt te worden.

14 april 2012 Het is de dag van de eerste Nijmeegse wijkmediadag! We verwachten 130 vrijwilligers en medewerkers van wijkmedia (wijkbladen, wijkwebsites, lokale radio en tv) in het wijkcentrum de Ark van Oost. Bekijk het filmpje van het interview met de chauffeur Ramon van twitteraccount @NijmeegseBus via onderstaande link. @NijmeegseBus (kort impressie) Het grote @NijmeegseBus interview tijdens de Wijkmediadag (lang)

5 april 2012 Na maandenlange voorbereiding komt de datum in zicht van de eerste Nijmeegse wijkmediadag. Vandaag bespreken we de laatste dingen die geregeld moeten worden met het wijkcentrum De Ark van Oost.

Maart 2012

30 maart 2012 Een drukke dag voor tekstbureau Formule M: er is een deadline voor de teksten van een woningcorporatie en in één adem volgt er een telefonisch interview voor het Huis van Overvloed. En dat terwijl er nog eerdere interviews te verwerken zijn. Het weekend na deze drukke dag is niet minder druk. Het is weer tijd voor restaurant recensies voor NijmegenDirect nader uit te werken in rustigere tijden.

23 maart 2012 Op uitnodiging van het museum Het Valkhof ga ik vrijdag 23 maart naar de Ladies Night voor de opening van de expositie “Waarom godinnen zo mooi zijn.” Na afloop plaats ik de foto’s met tekst op de website van NijmegenDirect. Kan iedereen even mee nagenieten van een heerlijke avond vol verwennerijen voor vrouwen!

maart 2012 Op de website van het Huis van Overvloed verschijnen regelmatig blogs van mijn hand. Getuige de tweets van het huis zijn het de volgende stukjes:

  • Een heuse app voor het Huis van Overvloed.
  • Met dank aan Willem Wiggers (oud-advocaat).
  • Er zit muziek het huis van overvloed.

Kijk op  de website voor meer informatie over het Huis van Overvloed. Wie weet is het wel leuk om ook een bijdrage te leveren aan de totstandkoming van dit duurzame huis aan de overkant van de Waal!

Februari 2012

3 februari 2012 In het eerste exemplaar van Sportief Nijmegen staat mijn artikel over het meidenteam van Futsal Chabbab uit Meijhorst / Dukenburg. Sportief Nijmegen is een nieuw magazine, dat in z’n geheel is gewijd aan de verschillende sportverenigingen in de gemeente Nijmegen. Het blad besteedt niet alleen aandacht aan de topteams en de eventuele vedettes, maar vooral aan de organisaties als maatschappelijk bindend element.

5 januari 2012

In december 2011 heeft PressPower uit Wijchen magneetplaten met mijn logo erop gemaakt. Heel handig! Ze blijven op elke auto plakken en zijn bestand tegen de hoge snelheden die Formule M af toe bereikt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.