NIEUWS


Februari 2018

In de voorbereiding voor een presentatie / workshop voor werkzoekenden ben ik druk bezig met het verzamelen van de mogelijkheden die ik tot nu toe ontdekt heb om vacatures of opdrachten te vinden op het internet.

Walk en Talk Bibliotheek Nijmegen

Als je mij vraagt hoe ik aan mijn opdrachten kom, bijvoorbeeld, dan kan ik zeggen dat opdrachtgevers mij weten te vinden dankzij:

  • mijn netwerkactiviteiten online en offline
  • de goede vindbaarheid van mijn website en mijn bedrijf op internet
  • de zichtbaarheid van mijn bedrijf en persoon op sociale media

Dat is één kant van het verhaal. Verder ben ik niet iemand die in de wachtstand staat, maar ook actief op zoek gaat naar opdrachten. En daarbij maak ik gebruik van een combinatie van de drie hierboven genoemde punten.

Profileren op internet

In mijn blogs ga ik al vaker in op de diverse manieren om jezelf en je bedrijf te profileren op internet. En natuurlijk zijn dat handige tips voor ondernemers en bedrijven, maar ook mensen die op zoek zijn naar “een nieuwe uitdaging” (zoals dat eufemistisch heet) kunnen profijt hebben van een goede profilering via social media en gebruik maken van de diverse mogelijkheden om aan een baan te komen. Vacaturebanken zijn vaak wel bekend bij sollicitanten, maar dat je ook andere manieren hebt om erachter te komen waar de kansen liggen, dat is vaak minder bekend.

Naast de voorbereiding van deze presentatie die op 8 maart plaats zal vinden in de bibliotheek van Nijmegen aan de Mariënburg, ben ik actief voor het wijkblad van Bottendaal, voor een aantal interessante opdrachtgevers en ook voor mijn eigen bedrijf.

Vindbare Websites

Binnenkort heb ik weer een aantal websites goed vindbaar gemaakt voor de zoekmachines en kunnen de ondernemers meer klandizie verwachten. Verder heb ik nog instructie gegeven in WordPress. Al met al gaat het hier zijn gangetje.

Wie ook graag geholpen wil worden aan een beter vindbare (WordPress-) website kan zich melden via onderstaande knop. Ik zou zeggen: “Doen!”

Ik zoek contact

Januari 2018

Het nieuwe jaar is van start gegaan. En ik ben trots, dat ik dit resultaat met de website van tekstbureau Formule M behaald heb. Mede dankzij WordPress en de optimalisatie van mijn teksten. Dat laatste vooral met hulp van de Search Engine Optimization (SEO-) plugin Yoast. Zie hier de uitslag van Pagespeed Insight van Google: 95 / 100 voor desktop en 99 / 100 voor mobiel. Bekijk ook een keer de resultaten voor jouw website via Pagespeed Insight!

Pagespeed Insight van de website van tekstbureau Formule M

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s