NIEUWS


Januari / Februari 2020

Vol goede moed weer begonnen aan het nieuwe jaar. De vaart zit er meteen goed in. Op vrijdag 3 januari was namelijk al meteen de nieuwjaarsbijeenkomst van de Open Coffee Nijmegen. Als dat geen goede aftrap is!

Open Coffee Nijmegen

De Open Coffee van februari stond in het licht van het thema Schrijven. Onder de experts waren kinderboekenschrijver Marc ter Horst, Tefke van Dijk bekend van de Volkskrantcolumns over boodschappenbriefjes en van de Slechte Slogan Verkiezing, Nellie van der Moolen van Taalfactor en Maureen Bol van… tekstbureau Formule M!

Andere werkzaamheden

Webwinkel

Ander heugelijk nieuws was de oplevering van een webwinkel voor baby boxkleden en andere babyspullen (geen kleding). Een project, dat mij heel veel geleerd heeft en waar ik vol overgave mee bezig ben geweest.

SEO

Ondertussen heb ik de optimalisatie van enkele websites op mij genomen. Op die manier ben ik dus steeds meer technisch bezig. Het zou fijn zijn als ik mijn ei wat meer kwijt kon in storytelling. Zijdelings gebeurt dat ook, natuurlijk, bij het schrijven van SEO-vriendelijke teksten voor de websites waar ik mee aan de slag ben gegaan.

Social Media Duo

Vanuit het veelvuldige vloggen voor de social media uitingen van Social Media Duo is het idee ontsproten om een online cursus op te zetten over Beter Zakelijk Bloggen. Zodat cursisten die geen tijd hebben om 5 uur vrij te maken voor de workshop in hun eigen tijd de kennis en kunde zich vaardig kunnen maken. Dit is “werk in uitvoering” en een megaproject, dat, helaas voor de enthousiastelingen, voorlopig nog niet is afgerond. Wellicht, dat wij in de toekomst een “sneak preview geven” in de aanloop naar de definitieve online cursus.

Voor de deelnemers aan de workshop is een Facebookgroep opgericht waar ze na de workshop nog al hun vragen kwijt kunnen en tips krijgen of de stof nog eens voorgelegd krijgen. En we hebben flyers en posters gemaakt. De eersten liggen al op strategische plekken. De posters komen binnenkort te hangen.

Flyer SMD Workshops
De foto op de flyer is van fotograaf Dick Vogelzang.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.