NIEUWS


Januari – Maart 2021

Een nieuw jaar is begonnen. De eerste 3 maanden voor tekstbureau Formule M zijn druk. Het zijn vooral opdrachten voor het schrijven van social media berichten voor ondernemers waar ik mee bezig ben. Bovendien blijft ook Search Engine Optimization (SEO) belangrijk. Want er zijn altijd websites die geoptimaliseerd moeten worden, zodat ze goed vindbaar worden, zijn en … blijven!

Social Media Duo

Ook ben ik bezig met het voorbereiden van live workshops die Social Media Duo gaat geven, zodra het weer kan. Naast de bestaande workshops Beter Zakelijk Bloggen en Posten op social media schrijven Christel Pillich van Wimpel Websites en ik blogs over het bouwen en onderhouden van websites en over shopping. Dat laatste met het oog op de toenemende vraag van ondernemers om online hun producten en diensten aan de man te kunnen brengen.

Nieuws

Ben je op zoek naar het nieuws van voorgaande jaren? Kijk dan eens onder de tab Nieuws naar het uitklapmenu. Daaronder vind je oud nieuws verdeeld over 10 jaar. Vanwege de pandemie is het heugelijke jubileum stilletjes voorbij gegaan. Ik vond het niet echt een goed moment om het te vieren. Misschien een gemiste kans, maar er komen vast nog andere jubilea die ik wel van harte in het zonnetje wil zetten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.