Nieuws 2021


Nieuws 2021

Juli, augustus, september, oktober 2021

Wat heerlijk. De administratie is gedaan. Er zijn weer een paar opdrachtgevers geholpen en er staan een paar opdrachten klaar.

Opdrachten

Een van de belangrijkste opdrachten is die voor de gemeente Amsterdam. Die opdracht is nu afgerond. Daar was ik 4 maanden interim eindredacteur Werk, participatie en inkomen (WPI). Daar faciliteerde ik samen met een team de dienstverleners van de balie, het belteam en het Contactcenter Amsterdam (CCA). Zodat zij snel en duidelijk antwoord kunnen geven op vragen van inwoners van de gemeente en helderheid kunnen verschaffen over het beleid van de gemeente. Een tijdelijke klus, omdat er veel zieken waren van de zomer en er een tekort was ontstaan aan personeel. Nu het team weer op sterkte is, kan ik mij weer concentreren op andere uitdagingen.

Logo gemeente Amsterdam

E-book

Ondertussen heb ik tussen de bedrijven door een landingspagina gemaakt voor een E-book over hoe je betrokkenheid creëert op Social Media. En natuurlijk dat E-book met daaraan gekoppeld een training posten op social media gemaakt. De training is er speciaal voor de eerste 10 aanvragers.

E-book Engagement op Social Media. Hoe creëer je betrokkenheid op social media.

Eerste live netwerkbijeenkomst sinds tijden!

Veel gesprekken gevoerd. Voor het eerst een live netwerkbijeenkomst bijgewoond. En regelmatig te gast geweest in de Sint Maartenskliniek. Niet voor werk, maar om mijn lief te bezoeken die daar in goede handen is en in augustus weer thuis is gekomen! Terug naar het “nieuwe normaal”? Het is een gevleugelde uitspraak met betrekking tot Covid 19. Maar ook voor ons buiten de pandemie om van toepassing.

Social Media Duo

Ondertussen is mijn zakelijk partner Christel Pillich ook weer thuis van een welverdiende vakantie en kunnen we weer aan de slag met onze workshops. Ben je daar benieuwd naar? Kijk dan gerust eens op de website van Social Media Duo: https://www.socialmediaduo.nl.

Juni 2021

Het einde van het mantelzorgen is in zicht! Dat betekent, dat ik binnenkort weer meer tijd heb voor Formule M. Ondertussen ben ik naast het zorgen ook bezig geweest met een aantal hele leuke opdrachten. Denk aan social media beheer voor ondernemers, instructie in LinkedIn, het schrijven van een gastblog voor een branche website van een van mijn opdrachtgevers of het samenstellen van een pakkende teksten voor (bedrijfs-)websites.

Aankondiging op Facebook over het blogartikel voor de website Trouwen in Brabant in opdracht van dj Mark.

April – Mei 2021

Het is misschien al opgevallen, dat Formule M minder vertelt op de nieuwspagina dan in vorige jaren. Niet zozeer, omdat er minder te doen is. Integendeel. Wel is het zo, dat ik nu naast de werkzaamheden voor dit bedrijf en voor het samenwerkingsverband Social Media Duo ook mantelzorger ben. En dat al sinds september 2020. Dat gaat gelukkig niet ten koste van het werk, maar hierdoor heb ik wel minder tijd om aandacht te besteden aan bijvoorbeeld deze pagina.

Formule M: mantelzorg met mondkapje

Opdrachtgevers

Formule M heeft een aantal vaste opdrachtgevers. Hiervoor schrijf ik berichten op Social Media of redigeer ik teksten. Een belangrijke klant is de Bovemij die regelmatig teksten laat nakijken en herschrijven. Voor enkele zzp-ers schrijf ik webteksten voor hun websites. Dan gaat het vaak om starters of om ondernemers die meer klanten willen aantrekken. Ook help ik regelmatig ondernemers die beter uit de voeten willen met social media. Een instructie in LinkedIn of Instagram bijvoorbeeld is erg in trek. Kijk ook eens naar de pagina met links waarop de logo’s staan van de opdrachtgevers van dit tekstbureau. Mocht je nieuwsgierig zijn!

Januari – Maart 2021

Een nieuw jaar is begonnen. De eerste 3 maanden voor tekstbureau Formule M zijn druk. Het zijn vooral opdrachten voor het schrijven van social media berichten voor ondernemers waar ik mee bezig ben. Bovendien blijft ook Search Engine Optimization (SEO) belangrijk. Want er zijn altijd websites die geoptimaliseerd moeten worden, zodat ze goed vindbaar worden, zijn en … blijven!

Social Media Duo

Ook ben ik bezig met het voorbereiden van live workshops die Social Media Duo gaat geven, zodra het weer kan. Naast de bestaande workshops Beter Zakelijk Bloggen en Posten op social media schrijven Christel Pillich van Wimpel Websites en ik blogs over het bouwen en onderhouden van websites en over shopping. Dat laatste met het oog op de toenemende vraag van ondernemers om online hun producten en diensten aan de man te kunnen brengen.

Nieuws

Ben je op zoek naar het nieuws van voorgaande jaren? Kijk dan eens onder de tab Nieuws naar het uitklapmenu. Daaronder vind je oud nieuws verdeeld over 10 jaar. Vanwege de pandemie is het heugelijke jubileum stilletjes voorbij gegaan. Ik vond het niet echt een goed moment om het te vieren. Misschien een gemiste kans, maar er komen vast nog andere jubilea die ik wel van harte in het zonnetje wil zetten.