Crowdsearching en cultureel erfgoed (via Maureenbol's Blog)


Frankwatching heeft een interessant artikel over crowdsearching en cultureel erfgoed geplaatst op zijn website. Voor wie geïnteresseerd is, lees vooral Crowdsearching laat cultureel erfgoed Noord-Holland oneindig groeien. Kanttekeningen De digitale archivaris, Christian van der Ven, zet daar wel zijn kanttekeningen bij in zijn artikel op zijn eigen site. Hij heeft Oneindig Noord-Holland onderworpen aan tests en is daar nogal wat "bugs" tegengekom … Read More

via Maureenbol's Blog


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.