Strategieën voor Sociale Media Marketing uit Spanje (via Maureenbol's Blog)


Strategieën voor Sociale Media Marketing uit Spanje Per toeval struikelde ik in mijn eeuwige zoektocht naar informatie over Sociale Media over twee Spaanstalige artikelen, die mijns inziens elkaar perfect aanvullen. De één belicht een in mijn ogen interessante invalshoek, de ander laat zien hoe de genoemde bedrijven uit het eerste artikel een Sociale Media Marketing strategie zouden kunnen opzetten. De markt voor luxe artikelen groeit in 2011 naar schatting met 8 procent. Zo laat Silvina Moschino … Read More

via Maureenbol's Blog


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.