Verkiezings(s)t(r)ijd in Bottendaal?


Leeg verkiezingsbord in BottendaalNijmegen ontwaakt uit de “zomerslaap”. Of toch niet? De verkiezingen komen eraan, maar slechts twee partijen hadden op het moment van het nemen van onderstaande foto de tijd gehad hun poster op te hangen. De verkiezingsstrijd laat nog even op zich wachten.

Ook een nieuwe partij zag kans het programma op het verkiezingsbord te hangen. De Partij voor en van de Kinderen. Of deze partij connecties heeft met Nijmegen-Noord is mij niet bekend. Hopelijk doorstaat de poster weer en wind en kunnen we nog lang genieten van verkiezingsleuzen die ons wel echt raken, zoals die van de Partij voor en van de Kinderen.

Dit bericht verscheen eerder op Nijmegen Direct.

 

__ATA.cmd.push(function() { __ATA.initVideoSlot('atatags-370373-61016296e7de5', { sectionId: '370373', format: 'inread' }); });
__ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-26942-61016296e7e26', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertenties', }, creative: { reportAd: { text: 'Deze advertentie rapporteren', }, privacySettings: { text: 'Privacy', } } }); });

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.