Eeuwige discussie: Twitter, Facebook of Googleplus?


Maureenbol's Blog

Infographic van Sodaheads over Twitter en FacebookDe bekende websites die schrijven over sociale media lopen ervan over. De vraag of de ene netwerksite verdwijnt ten gunste van een andere. Wie zal het winnen? Twitter of Facebook?

Naar mijn mening zinloze discussies. Ik doe er ook aan mee, vrees ik, want enige tijd geleden schreef ik nog twee blogs over of Tumblr een goede vervanging zou zijn voor Twitter, na de overstap van een bekende artiest van het ene fenomeen naar het andere. Zelf ben ik ondertussen van mening, dat elke netwerksite andere functionaliteiten heeft die passen bij verschillende personen. Vergelijk de verschillen met het aangaan van relaties en het zoeken naar een partner: “op elk potje past een deksel” en “ons-kent-ons”.

View original post 403 woorden meer


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.